Cloud & Big Data Udviklere

Apply now

Cloud & Big Data udviklere

Trifork Aalborg søger 1-2 erfarne backend udviklere

FULL-TIME · AALBORG, DENMARK

Trifork Aalborg er kun 2 år gammelt og er i den tid vokset til 16 medarbejdere. Vi er lige flyttet ind i byens fedeste kontor og har et par skriveborde ledige til nogle dygtige backend udviklere. Der er opgaver indenfor både kundeprojekter og produktudvikling. En unik mulighed for dig, der ønsker at gøre en forskel og kan tage et teknisk ansvar.

Her er muligheden for at skabe det job du ønsker og udvikle dig i det de næste mange år. Trifork er førende inden for udvikling af løsninger til enterprise kunder inden for finans, tele og industri ved anvendelse af ny teknologi. Det kan være Cloud, Machine Learning, IoT eller noget helt andet.

Om vores nye kollegaer

Det er afgørende, at du er en passioneret udvikler med et 360 graders blik på opgaven - krav, brugere, design, test og overlevering til kunden. Du er med hele vejen. Trifork ønsker at tiltrække og fastholde medarbejdere med høj faglig kompetence, der er i stand til selv at skabe ideer, løsninger og design.

Du brænder for teknologi og er nysgerrig efter ny viden. Du har sikkert nogle års praktisk erfaring med udvikling og går op i dit håndværk. Du bliver ikke fristet af den hurtige løsning, men forstår at tænke både arkitektur og design ind i et løsningsforslag.

Jobbet er attraktivt hvis du får glæde ved at skabe konkrete resultater i tæt dialog med kunder og kollegaer. Du kommer til en professionel virksomhed, der sætter ambitiøse mål – og har en track record med at nå dem.

Trifork er også en virksomhed hvor årlig StrateSKI/SOL tur er naturligt, drabelige bordfodbold kampe udspilles og vi deltager i GOTO konferencer hvert år.

.... men det vigtigste er helt sikkert dig som person. Den ideelle kandidat har en 2-5 års erfaring og er en stærk all-round softwareudvikler, der mestrer flere sprog, bruger en lang række tools (kender endnu flere) samt ved noget om arkitektur og sikkerhed indenfor IT-løsninger.

Glæd dig til at blive en del af en dynamisk og international koncern, hvor der er gode udviklingsmuligheder og attraktive vilkår.

Vi leder efter en kollega, der har:

 • 2-5 års erfaring med udvikling med Java, C#, SQL/no SQL databaser
 • Erfaring med integration mellem systemer via API’er og protokoller
 • Lavet løsninger med enten AWS eller Azure cloud platforme
 • Gerne kendskab til big data teknologier - Hadoop, Kafka, Flink, Apache ORC
 • DevOps løsninger, Humio/Splunk, Jenkins, Ansible
 • En udadvendt person, der kan begå sig professionelt hos kunderne.
 • Teknisk nysgerrig og brænder for teknologiske udfordringer

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en dynamisk organisation med flad struktur. Vi har en uformel tone og lægger stor vægt på passion i det vi laver. Trifork driver og organiserer flere internationale konferencer og du har mulighed for at bidrage til konferenceprogrammer, lære af de bedste fagfolk i verden og netværke med ligestillede fra ind- og udland og dermed hele tiden udvide din viden. Der er gode betingelser for socialt samvær og fleksible arbejdstider. Glæd dig til et miljø hvor du kan bruge din faglighed og kreativitet til at gøre en forskel for kunder og internt i Trifork.

Hos Trifork har vi bl.a.

 • Uformelt arbejdsmiljø og højt humør
 • Selvbestemmelse og frihed under ansvar
 • Højt fagligt miljø med mulighed for udvikling
 • Mulighed for deltagelse på GOTO konferencer, GOTO nights og kundearrangementer
 • Mulighed for Scrum certificering
 • Årlig strategi-tur med fokus på teambuilding og firmakultur