Vice President

Apply now

Vice President

VP til softwareudviklingshus med ansvar for kontoret i København 

FULL-TIME · DENMARK

I denne vigtige rolle som VP hos Trifork vil du få det strategiske, forretnings- og ledelsesmæssige ansvar for kontoret i København med fokus på at fortsætte virksomhedens vækst og udvikling. Du vil blive en del af et kompetent team og en organisation der vækster, har en spændende projektportefølje med betydelige kunder som f.eks. Jyske Bank, YouSee, DSB og DFDS og som er internationalt repræsenteret.

Din primære opgave bliver at at opbygge Trifork’s projektforretning gennem salg, forretningsudvikling og projektleverance, hvor det vil være dig der har det fulde ansvar for forretningen og kontoret i København. Der er ca. 45 kolleger, og du vil have ca. 4 personer i direkte reference og vil indgå i ledergruppen. Du vil blive supporteret af mange andre kontorer, men det er dig der sætter barren! 

Du har erfaring med projektsalg og er nysgerrig på ny teknologi

Din baggrund kan være mangeartet, men det vigtigste er, at du har konkret erfaring fra en kommerciel rolle med projektsalg af komplekse løsninger. Du kan komme fra mange forskellige brancher, men har du et stærkt netværk på C-level niveau.

Som person har du et stort drive og en stærk personlighed, samt bliver motiveret af at skabe resultater der giver værdi for kunderne. Lige så vel som du formår at motivere og lede dit team, er du en teamplayer. Derudover er du nysgerrig og interesseret i nye teknologier og forretningsmuligheder.

Klar til nye udfordringer?

Ønsker du at fortsætte din karriere i Trifork så søg stillingen hurtigst muligt. Vi læser ansøgninger og interviewer løbende, så jo før du sender din ansøgning, jo bedre er dine muligheder.

Ansættelsen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group A/S.

Ønsker du flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Cecilie Peuron-Berg på 70 20 12 75. Alle henvendelser behandles fortroligt. Du skal være opmærksom på, at vi returnerer svar til den email adresse, du har indtastet i skemaet.

Trifork er en hurtigvoksende softwarevirksomhed, som blev etableret i Århus i 1996. Virksomheden har i dag aktiviteter og kontorer i både Europa og USA. Med passion og kompetencer indenfor de nyeste teknologier som AI, Machine Learning, Blockchain, Cloud Computing, IoT og Microservices, guider Trifork kunderne i den digitale transformationsproces og i udviklingen af nye digitale forretningsmodeller, som udfordrer status quo. Trifork bidrager med nyeste viden gennem arbejdet med kunder og start-ups, på blogs og konferencer samt en lang række andre events. Læs mere på www.trifork.com

Copenhagen

Borgergade 24B, 1.

1300 København K

Office: +45 4324 1212